logo-ico
post_thumbnail_27445

Новинки в компанії Смарттех Груп

Раді повідомити про 3 нових бренди в нашому бізнес-портфелі.
Це Ekey – біометричний контроль доступа австрійського виробництва. Сучасний дизайн зчитувачів, які інтегруються в домофони або монтуються окремо.

Сканери Ekey – це професійне обладнання для швидкого і безпомилкового розпізнавання людей по відбитку їх пальця. За допомогою такої системи можна відкрити будь-який електронний замок на вході в будинок, офіс, відкрити хвіртку або гаражні ворота, пройти через турнікет, викликати ліфт або активувати його панель, відкрити двері під’їзду.

 

Ekey дуже надійний в роботі, адже зчитує відбиток пальця за допомогою сканування радіовипромінювання, що дає надійнішу роботу в порівнянні з конкурентами.

Зручність технології – людина за допомогою пальця може легко відкрити замок, не треба шукати ключі або картку. Варто лише підв’язати сценарії системи автоматизації. Ekey добре інтегрується з Creston, KNX та Control4.

Theben – німецький бренд, їх пристрої вдало доповнюють нашу лінійку обладнання. У них дуже цікаві по функціональності і різноманітності датчики руху. Також вони мають хороший асортимент по KNX RF. Ми розглядаємо використання їх LuxorLiving лінійки для здешевлення KNX-проектів.

Elsner – хороший бренд з величезним різноманіттям датчиків. Найбільш популярні комбіновані, які опрацьовують відразу декілька параметрів. Так як останнім часом нас все частіше запитували про них, ми підписали контракт з виробником.

 

 

Фото на главную

В нашу лінійку брендів додались ще 3 нових. Адже система “Розумний Дім” має розширювати свої можливості

Запишись на демонстрацию умного дома

ЗАПИСАТЬСЯ

Академия

ПЕРЕЙТИ

Каталог с товарами для умного дома

ПЕРЕЙТИ